Ønsker I at få nogle sunde mad- og træningsvaner? Eller måske komme tilbage til nogle, I havde engang? Så kan det være, vi har løsningen til jer. Det fungerer i hvert fald for Rikke og hendes familie – måske det også gør for din?

“Vi ved alle, hvor svært det kan være at tabe sig. Man prøver alle mulige slankekurer uden succes. Sådan var det også for os.”

Sådan var det nemlig for Rikke og hendes familie med en mand og to børn. De havde brug for et spark bagi. Brug for hjælp til at få en sundere livsstil. Intentionen var der, men de havde endnu ikke fundet den rette vej. Måske du kender det?

Det var et fælles ønske for hele familie, at der skulle ske noget – så familien Albæk Jakobsen var klar på at finde en løsning sammen, som var realistisk at implementere i deres hverdag hver især. Træningen skulle ikke foregå for langt væk og heller ikke være for tidskrævende. Rikke fik et tip om Tina og tog kontakt. Det skulle vise sig at være en god beslutning – i hvert fald for familien Albæk Jakobsen.

“Det er den bedste beslutning, vi nogensinde har taget.”

Sådan siger Rikke om familiecoach-løsningen med Tina i spidsen, hvor træningen foregår lige der, hvor familien ønsker.

“Vi havde nemlig brug for en, der kommer hjem til os og træner med os. Så er der bare ingen undskyldning for ikke at komme afsted.”

Vores familiescoach kommer til jer – I bestemmer tid og sted

Tina har lavet en kostplan til familien og besøger dem derudover to gange om ugen, hvor Rikke, hendes mand og deres to døtre træner sammen udendørs – i alt slags vejr. Udover at træningen er god for krop og sjæl, er det også en god måde at bruge tid sammen som familie. Ved at have et fælles mål, kan familien hjælpe og støtte hinanden i deres udvikling. Når alle arbejder i samme retninger, er der langt større chance for at lykkes og opnå resultater, da det giver motivationen en nyk op ad.

“Tina gør hele tiden træningen lidt svære, så vi konstant bliver udfordret – det er så fedt! 
Nu er der gået to måneder, vi har tabt os mange kilo og rigtig mange cm.”


Ja, for at være mere præcis, har familien Albæk Jacobsen allerede smidt 34 kilo tilsammen på de første 7 uger. Det er dælme sejt!

“Det er uden tvivl det bedste, vi har gjort for os selv. Det kunne vi ikke have gjort uden hendes hjælp – Tina er helt fantastisk.
Det her er en kæmpe succes for os og jeg kan kun anbefale det til alle, som har brug for et spark bagi til at komme i gang.”

Hvad med dig og din familie? Måske det kunne være løsningen for jer? I hvert fald er du mere end velkommen til at skrive til os eller give et ring på 40 85 50 38 og høre nærmere.

Du kan også læse mere om familiecoachen lige her.