Hvem er NatureFitnessDK?

Tina er ansigtet bag NatureFitnessDk og leder af trænerteamet. Bliv klogere på, hvem Tina er lige her.  

Tina startede NatureFitnessDK i 2016 og har senere slået sig sammen med sin samarbejdspartner Mogens Rokkedrejer. Hver især bidrager de med forskellige energier og kompetencer, der til sammen skaber en større synergi og kreativitet. De skaber sammen de allerbedste vilkår for et inspirerende, lærerigt og udfordrende træningsforløb til dig.

Tina satte NatureFitnessDK i verden, fordi hun ikke kunne lade være. Ganske enkelt. Med en kombination af drivkraft, passion og motivation har hun taget NatureFitnessDK og sig selv på en rejse, hertil hvor vi er i dag.

Drivkraften kommer indefra fulgt af en god portion vilje og gå-på-mod. Passionen er for træningen og naturen – og i særdeleshed i kombination. Og motivationen har hun for at skabe glæde og balance hos andre gennem træning. Alt dette skabte grobund for NatureFitnessDK.

Du kan være heldig at møde Tina – og hendes energi – ude på vores bootcamps i naturen.

Det siger Tina om sig selv

Jeg hedder Tina Bach Christensen og er 41 år. Jeg er mor til 3 drenge, som alle er ved at være voksne.

Jeg har jeg trænet flere former for sport og har hele livet nydt godt af at lege gennem bevægelse. Jeg har kastet mig over alt lige fra dans og boldlege til fitness og boksning, og har arbejdet med træning i mere en 16 år.

Jeg er et passioneret menneske, som elsker at udvikle mig. Jeg mener ikke, der er noget, der er umuligt – kun i et kort øjeblik.

Jeg fik som 28-årig en hjertesygdom, der betød at jeg selv skulle sætte farten ned. Min gave er min forståelse for begrænsninger, samtidig med at jeg er god til at se mulighederne og tænke kreativt i forhold til alternativ træning.
Af samme grund har jeg stor erfaring med at se den på den enkelte deltagere med hver sine behov, begrænsninger og målsætninger. Så du skal slet ikke bekymre dig om, hvorvidt du er god nok i forhold til erfaring og niveau.

Forvent at jeg 

 • Engagerer mig i dem, jeg træner
 • Udviser stor tålmodighed
 • Er hård, men motiverende, så vi sammen kommer i mål
 • Gør tingene simple og til at forstå
 • Hjælper dig med at blive den bedste udgave af dig selv
 • Hjælper dig med at få lyst til træningen
 • Hjælper dig med at få en succesoplevelse
 • Støtter dig i en optimal træning, hvis du er begrænset med eks. dårligt knæ eller andet

Mine erfaringer – som jeg bruger i min træning

Jeg har…

 • været danselærer i Beirut
 • arbejdet i en fitnessclub, hvor jeg startede som 19-årig. Her var danseinstruktør og svømmelærer for nybegyndere
 • en uddannelse som personlig træner
 • arbejdet som idrætslærer på Aarhus Tech for elever og lærere
 • arbejdet som personlig træner og holdinstruktør hos SeierFitness
 • arbejdet i God Form i Galten som afspændingsinstruktør
 • været hos Kerne Sund som underviser for Aarhus Tech i holdsport og i idræt hos ældresagen
 • en uddannelsen som instruktør i holdtræning og som motionstræner på en idræthøjskole
 • arbejdet som personlig træner hos AJ Bootcamp 

Trænertemaet

Du kan være heldig at møde Tina ude på dit hold. Men udover Tina har vi en række seje, energiske og super kompetente trænere – klar til at få sved på panden sammen med dig. De vil gøre deres bedste for at strikke en spændende, varierende og på samme tid udfordrende træning sammen til hele holdet. Derudover står de altid til at guide og hjælpe dig allerbedst gennem dit træningsforløb hos os.

Du kan møde:

Hari

Du kan være heldig både at møde Hari både på vores fitnessboksning, mor-barn-træning og bootcamps.

Her er hvad, Hari siger om sig selv som træner. 

Jeg tror på, at variationen er nøglen.

Jeg elsker at være med til at skabe resultater og se, når det lykkes for vores deltager. Som træner er jeg den forstående type. Jeg trækker meget på min erfaring som pædagog de seneste 12 år.

Som træner trækker jeg også på min erfaring som bokser. Jeg har dyrket boksning siden barndom. Jeg brænder for funktionel træning. Min største styrke er, at jeg nørder det, jeg brænder for det og går op i det. Jeg er typen, der læser om det og møder op forberedt. Jeg mener, at uddanne holddeltagerne ikke kun med hensyn til træning, men med et positiv tankegangsmønster. #1skridter1nærmere

Josephine

Du kan være heldig både at møde Josephine som træner på vores bootcamps.

Her er hvad, Josephine siger om sig selv. 

Mit navn er Josephine Ferrari Leer, jeg er 27 år og studerer til fysioterapeut her i Århus, hvor jeg bliver færdiguddannet i start 2020.

Mine kerneværdier er højt humør i form af glæde til det, jeg laver både i det private såvel som det professionelle. Mit fokus er rettet mod skønheden i verdenen, i naturen og det menneskelige aspekt i form af skønheden i følelser og oplevelser med dem jeg elsker. Det vigtigste for mig er min familie og venner samt det nære bånd og tryghed, som giver en solid grobund. Derfor er mit ideal, at vi får skabt et godt sammenhold fyldt med motivation for at lave noget aktivt sammen i naturen, hvor der er plads til alle! Vi skal knokle, men vi skal have det sjovt og der skal selvfølgelig også være plads til en lille snak.

Jeg vil gøre mit bedste for, at I får en fed oplevelse til træninger i NatureFitness med masser af sved på panden og smil på læben.

Charlotte

Du kan være heldig at møde Charlotte som din holdtræner på vores bootcamps.

Her er hvad, Charlotte siger om sig selv. 

Mit navn er Charlotte Just Pedersen, jeg er 23 år gammel og studerer til dagligt til markedsføringsøkonom på Erhvervsakademiet i Aarhus.

Mit varemærke er godt humør og et smil på læben. Jeg elsker at være aktiv, blive udfordret og få rykket nogle grænser og det vil jeg helt sikkert gøre mit for, at vi i fællesskab opnår. Men samtidig med det så skal det være hyggeligt, sjovt og anderledes at nyde naturens faciliteter sammen med mig.

Min passion for sport og fysisk aktivitet har vokset sig større og større med alderen, da det langt hen af vejen kun er fantasien der sætter begrænsningerne for os. Derfor valgte jeg også at tage min værnepligt for at blive udfordret på andre parameter, end jeg blev i min hverdag.

Jeg har dyrket fodbold på eliteplan i rigtig mange år og har siden da holdt af at træne andre og ikke mindst styrketræne, løbe eller cykle selv. Jeg glæder mig til, at vi sammen får skabt et hyggeligt og stærkt fællesskab alt imens, vi har sved på panden – for sjov og leg kan sagtens kombineres med en hård og anderledes trænings time.

Derfor træner vi i naturen

Vi elsker at lade op og finde/genfinde energien i naturen. Derudover er den endda helt gratis at benytte.

Den gave vil vi gerne give vores kunder. Vi vil gerne give dig og dine holdkammerater en god oplevelse gennem træning i naturen, hvor I får brugt kroppen, mens I får frisk luft efter en dag indendørs.

Vi er overbeviste om, at det booster din energi at træne udenfor. Nu deler vi vores glæde for træningen udendørs sammen med dig.

Vi glæder os til at give dig en oplevelse via udendørs træning. // NatureFitnessDK