SLAGKRAFTIG NYHED

FITNESSBOKSNING I HINNERUP, BOTANISK HAVE OG MINDEPARKEN

Elsker du at få pulsen op? Gå til træning med høj intensitet og masser af power? Så er fitnessboksning noget for dig!

Hvad er fitnessboksning?

Hos NaturefitnessDK foregår fitnessboksning udendørs. Vi træner sammen på hold – ligesom på vores andre bootcamps. Vi foretrækker altid at træne ude under åben himmel, hvor der er masser af frisk luft og plads til at udfolde sig fysisk. Det får vi særligt brug for til fitnessboksning. Det bliver nemlig en træning med masser af fysik samt store ben- og armbevægelse. En træning fyldt med styrke, puls, teknik, intervaltræning og koordination.

Jeg har aldrig bokset før – kan jeg så være med?

Ork ja! Det har intet at sige. Der er ingen forudsætninger til din form, dit træningsniveau eller erfaring med (fitness)boksning – alle kan være med. Vi forventer bare, at du er indstillet på at give den gas og at du møder op i sportstøj tilpasset årets gang, da træningen foregår udenfor uanset vind og vejr. 

NÆSTE HOLDSTART: UGE 21

Nedenfor ser du datoen for den første træning i det næste træningsforløb på de enkelte lokationer.

Mindeparken

Mandag / Onsdag Kl. 18.30-19.30

Næste holdstart: uge 21

Botanisk Have

Mandag / Onsdag Kl. 19.45-20.45

Næste holdstart: uge 21

Hinnerup

Tirsdag / Torsdag Kl. 18.30-19.30

Næste holdstart: uge 21

Er sådan et træningsforløb noget for dig?

Så kan du tilmelde dig ved at sende os en besked eller give et ring. Derudover skal du udfylde en tilmeldingsblanket. Den finder du her. Du er også altid velkommen til at tage fat på os, hvis du har spørgsmål til træningsforløbet med fitnessboksning.  ✆ Tinas tlf.: 60 24 06 60 ✉︎ Tinas mail: naturefitnessdk@gmail.com Du kan også sende os en besked ved at udfylde nedenstående formular:

9 + 9 =

NatureFitnessDK / naturefitnessdk@gmail.dk / 60 24 06 60